Flott positivitet i gruppa – Larvik
Eirik Haugdal. Foto: Svein André Svendsen

Flott positivitet i gruppa

Da fyker bussen av gårde til Oslo og Trasop Idrettspark. Søndag kveld er det klart for møte med Oppsal.

Etter sesongens første internasjonale uke, er det igjen klart for kamp i Rema 1000-ligaen. Vi har brukt tiden etter forrige kamp til å trene på en del av de elementer vi fremdeles må jobbe mye med i spillet vårt.

Det har også blitt tid til å legge litt ekstra energi inn i den fysiske treningen, og det har jentene gjort på en meget god måte. 

Oppsal kommer fra en meget tett kamp mot Aker, og satt lenge i førersetet i den kampen. Noen av spillerne på elitelaget fikk man se under NM20-kampen i Jotron Arena også, og de har flere spillere med meget spennende individuelle kvaliteter. Det er klare for å slåss, og hjemme i Oppsal Arena er de klare for krig. 

Det er en flott positivitet i gruppa, og vi leter hele tiden etter ting å utvikle og ikke minst bekreftelser på de tingene hvor vi har blitt bedre. Det handler jo i veldig stor grad om at vi ønsker å forsterke det vi er gode på.

Det er faktisk slik at man blir elitespiller ved å være svært god på noe, ikke middels på alt, så vi er hele tiden ute etter å utvikle vår spisskompetanse. Nå får vi nok en gang muligheten til å teste hvor langt vi har kommet, og denne gangen skal vi teste oss mot Oppsal.

Etter den kampen begynner tidsregningen på null igjen førstkommende mandag. Det er dette som gjør håndballen så spennende, det at man får mulighet til å teste ut hvor langt man har kommet hver eneste søndag.

Utviklingen er ikke lineær, og den er ikke konstant, så vi må legge sjela i hver eneste trening. 

Vi ses i hallen,
Eirik