Uavgjort – igjen! – Larvik
Guro Ramberg. Foto: Svein André Svendsen

Uavgjort – igjen!

Guro Ramberg satte sitt fjerde straffekast for dagen, da hun utliknet til 23-23 mot Tertnes og sikret ett poeng for Larvik i den første playoff-kampen.

Larvik Håndballklubb har aldri tidligere spilt så ofte uavgjort som denne sesongen, og nå skjedde det igjen.

Det var den tredje uavgjort-kampen på rad for Larvik, mens det var den første på 85 møter mot Tertnes.

I kampens siste fem minutter klarte ikke Larvik å holde på sin tomålsledelse etter to raske scoringer fra Andrea Rønning. Først utliknet Tertnes, og deretter håpet hjemmepublikum Tertnes hadde sikret seieren med sin scoring ti sekunder før slutt.

Larvik rakk imidlertid et angrep etter en siste timeout og fikk straffe rett før sluttsignalet.

Der var sesongens toppscorer nok en gang sikker. Kantspilleren ble kåret til Larviks beste spiller i Bergen.

Flere Larvik-supportere sitter kanskje igjen med litt kortere negler etter en uhyre jevn kamp i Bergen, der begge lag hadde flere tekniske feil.

Larvik tok ledelsen 3-0 fra start, blant annet etter to flotte scoringer fra Maja Sæteren. Lagene byttet på ledelsen gjennom hele kampen, og noen øynet kanskje et håp da Guro Ramberg ga Larvik ledelsen et drøyt minutt før halvspilt andreomgang.

Nå ble det ett poeng til hver, som betyr at Larvik totalt har tre poeng i playoff, etter å ha startet med to for 9. plass i eliteserien.