Sesongens første seier – Larvik

Sesongens første seier

Larvik Håndballklubb tok sesongens første seier, 36-27 over Aker, som var motstander i hovedstaden lørdag ettermiddag.

Marianne Haugsted ble kampens første målscorer da hun sendte Larvik i føringen. Hun spilte på sin gamle hjemmebane, ettersom kampen ble spilt i Oppsal Arena.

Det var imidlertid Amanda Kurtović som ble omgangens viktigste målscorer for Larvik, med sine sju mål for gjestene. Hun ble etter kampen kåret til kampens beste spiller.

Larvik ledet 16-12 til pause.

Polina Gencheva, som senere i måneden skal på samling med det bulgarske landslaget, noterte sine første scoringer i eliteserien. Hun endte opp med fire mål mot Aker.

Eli Skogstrand hadde flere gode redninger både før og etter pause. Rett før hvilen var Larvik fem mål foran, men Aker reduserte det til to i begynnelsen av omgangen. De rød/hvite klarte igjen å komme seg både fem og etter hvert sju mål foran – som var differansen halvveis i sluttomgangen.

Fire minutter før slutt var Larvik ti mål foran, 35-25 ved Maja Sæteren på en kontring.

Larvik vant til slutt 36-27.