Runder 20 000 scoringer – Larvik
Sofie Løwe. Foto: Svein André Svendsen

Runder 20 000 scoringer

Larvik Håndballklubb kan runde 20 000 scoringer i eliteserien gjennom tidene mot Ravens onsdag, og samtidig ta et viktig steg for å holde seg på sluttspillplass.

Totalt siden 1992/93 har Larvik HK scoret 19 981 mål i eliteserien. Den 19. scoringen mot Ravens blir nummer 20 000 i eliteserien gjennom tidene.

Larvik tapte med tre mål for Ravens på bortebane. Det blir veldig viktig å beholde poengene hjemme i Larvik onsdag, for det er uhyre jevnt mellom lagene som kjemper om å nå sluttspillplass istedenfor kvalifisering.

– Vi er veldig revansjesugne fra forrige møte. Vi har hatt en god fremgang siden sist, og skal ta med oss den gode flyten inn mot kamp onsdag, sier Sofie Løwe.

Hun tror det blir en fartsfylt og spennende kamp, og forteller at laget er klare til å ta to viktige poeng i Jotron Arena.

Dette er siste hjemmekamp i serien, men det er ikke siste kamp i Jotron Arena denne sesongen. Enten det blir sluttspill eller kvalifisering, skal Larvik i aksjon på hjemmebane.

Esmeralda Fetahovic kom til Larvik i januar. Mot Ravens vil hun ha spilt flere kamper for Larvik enn hun hadde i Sola, når hun spiller sin 12. kamp for klubben.