Rekordjevnt etter ny uavgjort – Larvik
Andrea Rønning. Foto: Svein André Svendsen

Rekordjevnt etter ny uavgjort

Etter uavgjort 24-24 mot Ravens er Larvik ett av tre lag på 22 poeng med én kamp igjen av seriespillet.

Gjestene for sikker sluttspillplass etter kampen. Bak romerikingene er det rekordjevnt i kampen om de siste sluttspillplassene.

– Vi kjempet og fightet, men hadde ikke helt flyten i forsvar eller angrep. Vi fikk ikke brukt vår største styrke, kontringene. Ravens gjør en bra kamp. De drar ned tempoet og vi står mye i forsvar, som gjør at vi blir litt hete i toppen når vi kommer fremover, sier Andrea Rønning.

Hun synes Ravens har vært gode i år, og er sånn sett fornøyd med å ta ett poeng.

– Det er bedre enn null, kommenterer hun.

Larvik startet med å ta ledelsen, men på 5-3 stoppet det opp i nesten 12 minutter uten scoring. Det ble mange bomskudd og 5-3 hadde blitt 5-8.

Heldigvis klarte hjemmelaget å holde noenlunde følge, og til pause var det blitt 13-13.

I andre omgang var det stadig Ravens som var foran, men Larvik hentet det inn igjen.

Som for eksempel da Tirill Mørch utliknet til 19-19 og fikk æren av å score mål nummer 20 000 i eliteserien for Larvik Håndballklubb gjennom tidene.

Fordelt på 29 sesonger er det totalt 132 forskjellige Larvik-spillere som har scoret de 20 000 målene i landets øverste divisjon.

Spenningen var ikke over for de 317 tilskuerne, som heiet på at Larvik ville score det ene målet som ga seier.

Guro Ramberg utliknet til 24-24 på en kontring drøyt fire minutter før slutt. Like etter fikk Ravens straffe. Victoria Solli Berg tro til med en viktig strafferedning da det gjaldt som mest.

Begge lag tok timeout i de hektiske sluttminuttene, men ingen klarte å overliste det andre laget.