Fikk testet nivået mot Vipers – Larvik
Tirill Mørch. Foto: Svein André Svendsen

Fikk testet nivået mot Vipers

Larvik Håndballklubb holdt tidvis følge med Vipers onsdag, men fikk først og fremst en god gjennomkjøring mot Norges beste lag før Larviks viktigste kamp denne uka – søndagens kamp mot Ravens.

Emma Skinnehaugen var tilbake på banen for Larvik. Hun gikk glipp av tre kamper på tampen av fjoråret, etter at hun hinket av banen mot Follo 24. oktober.

Før kampen mot Vipers sa Tirill Mørch at hun bare skulle ha lave skuldre og kose seg.

– Vi spilte en ganske god 1. omgang i angrep. Vi løste det greit til tider i forsvar, men jeg er ikke helt fornøyd med egen innsats. Likevel var kampen en god øving før en tøff kamp på søndag, som vi absolutt vil ta poeng i. Vi må bare jobbe videre. Skal vi vinne, må vi opp i nivå, sier Tirill Mørch.

Det ble tre mål for linjespilleren i dag. Med Larviks andre scoring i kampen passerte hun en tidligere personlig bestenotering – hun har aldri tidligere har scoret så mye i samme sesong på elitenivå.

Kampen mot Vipers ble flyttet til Bergslihallen, på grunn av begrensningene for antall tilskuere.

Dette var tiende gang i klubbens historie at en hjemmekamp i serien spilles i en annen hall enn hjemmearenaen. Av de ti var det fjerde gang Bergslihallen var kamparena.

Maja Furu Sæteren scoret sitt første mål for Larvik rett før pausesignalet lød, og hun fulgte opp med to til etter pause.

For Vipers var dette siste kamp før Champions League tar til igjen etter mesterskapspausen. Smitte hos opprinnelig motstander Krim har ført til at sørlendingene isteden møter Sävehof i helgen.

Fakta fra kampen finner du her